HTML

Ahol a cseresznyefák nyílnak...

Ez a blog az, ami bennem van, abból a kultúrából, amit ismerek, amit szeretek, ami az életem szerves rész... Ahová születnem kellett volna.

Friss topikok

Linkblog

2008.12.21. 16:54 :: Michiyo

Nem is tudom, mit szoktak első bejegyzésnek írni. Talán, hogy ,,Kedves Blogom! Mostantól minden nap leírom, hogy ..." vagy ,,Ez a blog azért nyílt meg...". Igen ezek közül valamelyik szokott lenni a séma.

Én azzal kezdeném, hogy ezt főleg magamnak írom. Hiszen nem weboldal lesz, hanem ahogy írva is van az oldal címében, blog. Persze tudom, hogy vannak, akik véletlen idetévedhetnek, hiszen a blogok manapság már inkább weboldalként funkcionálnak, s úgy is használják a felhasználok, és a szerkesztők is úgy alakítják a funkciókat. Aki tehát olvas, s nem annyira járatos benne, talán kicsit jobban megismerheti majd Japánt, annak kultúráját. Aki meg ismeri, jókat kuncoghat, hogy ha valami elírtam véletlenül. Persze törekszem arra, hogy minden, ami nem saját vélemény, az jól megalapozott információ legyen. Vagyis az írtakhoz nem úgy jutok hozzá, hogy wikipédián rákeresek.

Ez az oldal egy gyűjtemény számomra. Egy hely, ahol az általam oly favorizált Japánról, a lehető legtöbb mindent begyűjtök majd, s ami engedi, saját véleményemmel is bővítem majd.

Michiyo

Szólj hozzá!

Címkék: kategória nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://cseresznyefak.blog.hu/api/trackback/id/tr71835264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása